miercuri, 7 noiembrie 2012

Cum sa slabesti 4 kilograme pe saptamana?!


Salut,

Astazi vreau sa iti arat ca si aproape imposibilul este posibil. Am vazut cateva site-uri de profil care te invatau cum sa slabesti 10 kg pe saptamana, hai sa-ti spun ceva, ASA CEVA NU SE POATE.

In limita organismului uman 4 kilograme se poat slabi pe saptamana, dar te atentionez, nu va fi usor, iti duci organismul catre extrem.Iti voi arata cum sa slabesti dar sa nu-ti afecteze organismul, sa nu intampini probleme dupa de la aceasta cura de slabire.

Renunţarea la mâncarea de la fast-food, dulciurile şi includerea în dietă a cât mai multor legume şi fructe ne ajută să scădem în greutate într-un mod sănătos fara a ne fi frica ca ne puteam imbonlavi datorita aceste-i fortatri de a slabi pana la 4 kg pe saptamana.

Ai de urmat 3 pasi simpli daca vrei sa slabesti pana la 4 kg pe saptamana, iar acestia sunt :



1) Fixarea unui program de mese este prima regulă atunci când vrem să scăpăm de surplusul de kilograme. Pentru ca dieta să aibă succes, medicii recomandă să mănânci puţin şi des, pentru ca organismul să fie stimulat să ardă grăsimile acumulate. Astfel, cinci mese pe zi, dintre care trei principale - mic dejun, masa de prânz şi cina, şi două de fructe sau legume sunt indicate pentru a slăbi sănătos. Masa de seară nu trebuie să fie luată după ora 19, iar în cazul persoanelor care lucrează până târziu în noapte este indicat să mănânce cu cel mult patru ore înainte de a se duce la culcare, deoarce după ora 20 funcţiile de ardere ale corpului sunt încetinite.

Esti atent/a? Daca nu poti respecta aceasta prima regula, nu te sfatuiesc sa treci mai departe!

2) Renunţaţi definitiv la fast-food. Se spune că mâncarea de tip fast-food nu ţine de foame dar îngraşă, deoarece este bogată în calorii negative, extrem de periculoase pentru siluetă. Astfel, renunţarea la alimentaţia de tip fast-food este importantă atunci când vrem să scăpăm de surplusul de kilograme. "O porţie de mâncare de acest tip poate atinge valori calorice de 500-800 de kilocalorii. O porţie de mâncare sănătoasă, din alimente naturale, integrale are în jur de 150-200 de kilocalorii" deci vezi diferenta?

3) Înlocuiţi dulciurile cu fructe şi legume. Dulciurile par să fie o problemă pentru mulţi dintre noi, iar nutriţioniştii recomandă tăierea acestora de pe listă dacă vrem să slăbim. Persoanele dependente de dulciuri se pot "trata" uşor, cu ajutorul unei mirodenii. "Esenţa de vanilie blochează instantaneu pofta de dulciuri. Deci, tineţi la îndemână, în geantă, un recipient mic, pe care să-l puteţi mirosi ori de câte ori ispitele vă dau târcoale". Meniul trebuie să fie cât mai bogat în legume şi fructe, recomandă specialiştii. Aceste alimente sunt bogate în antioxidanţi, vitamine şi minerale.

Si stii regula, cu cat mai putin mananci si din acestea si faci poate si putina miscare in fiecare zi, succesul tau este garantat, esti pe calea cea buna, o sa incepi sa slabesti rapid dar in acelasi timp usor si mai ales sigur.

Daca ai intrebi, poti folosi formularul de mai jos, lasa-mi un comentariu si iti voi raspunde cat mai repede cu putinta.

Slabire usoare va doresc!

4 comentarii: