miercuri, 7 mai 2014

Diete de Slabit cu Fructe


Salut,

Revenim in forta cu noi diete si regimuri de slabit pentru tine. Incercam de curand sa ne axam pe fructe, si e un lucru bun spunem noi mai ales ca suntm in sezon, sau aproape de sezonul fructelor.

Chiar daca cele mai multe fructe contin fructoza, zaharuri naturale care se transforma rapid in grasime atunci cand sunt consumate in exces, natura ne-a oferit si cativa aliati in lupta cu kilogramele. Ca sa stii ce sa pui in cos cand faci piata, ne-am hotarat sa te ajutam si sa-ti dam o lista cu posibilitati.

Ce parere ai despre mere? Poti inlocui o gustare cu un mar, fruct ce va ajuta la scaderea nivelului de glucoza din sange. Astfel, organismul va arde grasimile mult mai eficient.

Nuca de cocos  te va ajuta sa elimini o gustare intre mese. Pentru ca e bogata in trigliceride, creste rata de metabolizare a ficatului cu pana la 30 la suta.

Bogat in acizi Omega 9, avocado e un fruct minune, perfect pentru salate si gustari sanatoase. Avocado accelereaza transformarea grasimilor in energie si creste ritmul metabolismului. In plus, ajuta la prevenirea bolilor de inima.

Ananasul e bogat in fibre care iti confera senzatia de satietate, taindu-ti apetitul pentru un snack nesanatos. In plus, e un fruct diuretic, ideal pentru a facilita eliminarea toxinelor. O cana plina cu bucati de ananas iti asigura, pe langa doza zilnica de vitamina C, si antioxidantii esentiali pentru un organism sanatos.

Lamaile sunt detoxifiantul perfect pentru ficat si, cu toate ca pe limba le simtim acide, de fapt echilibreaza PH-ul din interiorul corpului si hidrateaza organismul. Incearca sa bei cateva pahare de limonada indulcita cu miere in fiecare zi. Iti vei ajuta corpul sa elimine toxinele, oferindu-i in plus si doza de vitamina C.

Grepfrutul e un aliment recomandat deseori in regimurile de slabit. Are marele avantaj de a grabi ritmul in care organismul arde grasimile si blocheaza in acelasi timp si enzimele responsabile cu depozitarea carbohidratilor. Pe langa asta, jumatate de grepfrut contine doar 36 de calorii, insa 78% din doza recomandata zilnic de potasiu!
Pepenele rosu este desertul ideal in timpul verii: dulce si cu un continut de 91 la suta apa. Astfel, iti vei ajuta corpul sa elimine toxinele si vei grabi procesul de slabire.

Pepenele galben e si el o alternativa sanatoasa, insa evita sa il combini cu alte fructe. Pepenele se digera in 15-30 de minute, o rata extrem de rapida. Ca sa eviti indigestia sau balonarea, nu amesteca alimente cu o rata de digestie diferita.

Mai sunt destul fructe despre care vom discuta intr-un alt articol, insa  deocamdata ai cu ce sa-ti incepi cura de slabire intr-un mod eficient.

Daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos. Nubai bine iti dorim si slabire usoara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu