luni, 7 aprilie 2014

Dieta cu cafea verde



Salut,

Am primit numeroase email-uri intrebandu-ne cat de buna este cafeaua verde in diete de slabit asa ca ne-am hotarat sa va scriem direct pe site cum sa slabesti folosind cafeaua verde.

O ceasca aburinda, plina cu aceasta bautura aromata te binedispune cu siguranta in fiecare dimineata si te trezeste din moleseala atunci cand rutina pune stapanire pe mintea ta, la mijlocul zilei de lucru.
 Cunosti insa si beneficiile cafelei verzi? Este vorba despre boabele neprelucrate termic, pe care le poti consuma sub forma aceleiasi bauturi, dar cu un gust aparte, de aceasta data. Proprietatile cafelei verzi acopera o arie larga de afectiuni, pornind de la cele metabolice, care provoaca o crestere in greutate si terminand cu cele cardiace si hepatice, cauzate de acumularea grasimilor in exces.
Odata cu prajirea, proprietatile cafelei se diminueaza si unele dintre ele chiar dispar. Daca vrei sa beneficiezi de un remediu naturist, care lupta impotriva grasimilor din organism, dar si impotriva cancerului si a radicalilor liberi, care provoaca imbatranirea, trebuie sa consumi cafeaua verde ca atare.
Aceasta se poate achizitiona de la magazinele cu produse bio si trebuie consumata zilnic, inainte de pranz. Cantitatea optima de cafea verde este de doua cani pe zi.

Dieta cu cafea verde te poate ajuta sa slabesti in prima luna aproximativ trei kilograme, dupa care poti ajunge sa slabesti pana la cinci kilograme pe luna. Este important sa reduci portiile de mancare, pentru ca regimul sa aiba efect. Totusi, nu sunt interzise micile rasfaturi, cum ar fi dulciurile. Acestea pot fi consumate in cantitati mici, avand grija sa respecti un orar strict: trei mese pe zi si trei gustari. In plus, in timpul dietei cu cafea verde este indicat sa consumi o cantitate cat mai mare de lichide.
 Daca vei adauga si o jumatate de ora de miscare in fiecare zi, aceasta dieta te va ajuta sa scapi rapid de kilogramele nedorite.

Incearca si tu cafeaua verde, pentru a-ti recapata silueta in aceasta primavara. Pe langa o greutate ideala, poti beneficia si de celelalte proprietati uimitoare ale acestei bauturi care pare a fi banala, la prima vedere. 

Numai bine iti diresc si slabire usoara, daca ai intrebari sau neclaritati nu ezita sa folosesti formularul de mai jos, o sa-ti raspunde cat putem de repede.

Slabeste 15 KG in 90 de zile


Salut,

In ultima vreme am tot vorbit despre cum lumea vrea sa slabeasca cat mai rapid, si daca urmaresti site-ul o sa vezi ca se poate si am postat cateva diete de slabit rapid insa nu sunt si cele mai sanatoase si cele mai multe duc la infometare.
Astazi vreau sa vorbim despre o dieta lejera dar sigura 100% in care tu o sa slabesti pana la 15-20 kg in 90 de zile.

Dieta de 90 de zile este creata pentru a slabi pana la 15-20 de kilograme, daca pastrezi exact planificarea meselor, iar rezultatele se vor mentine pe termen lung. Daca nu vrei sa slabesti atat de mult, te poti opri mai devreme, insa este recomandat ca pe mai departe sa nu faci excese alimentare.

Scopul acestui regim alimentar este nu numai de a scapa de kilogramele in plus, ci si de a schimba metabolismul, astfel incat sa sa te obisnuiesti cu un stil de viata sanatis. In plus, dieta nu are efecte secundare si este recomandata de terapeuti, fiind inclusiv un remediu pentru cresterea tensiunii arteriale.

Planificarea meselor in dieta disociata de 90 de zile



Dieta disociata de 90 de zile are la baza un plan de patru zile care se repeta, pe care trebuie sa-l respecti intocmai timp de 90 de zile.
Micul dejun este acelasi in fiecare zi - cateva fructe, cum ar fi doua mere sau pere, banane, citrice, struguri, un pumn de capsuni sau mure etc.
Prima zi - proteine
Pranz
- trei felii de carne fiarta sau prajita (200 g), o felie de paine, de preferat integrala, salata verde, fara ulei, nelimitat/trei oua fierte sau lapte/iaurt/branza;
- 250 ml supa fierbinte, numai zeama (este interzisa adaugarea de paste fainoase, fie ca ele sunt galuste sau fidea).
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa (atentie, daca mananci carne la masa de pranz, vei consuma la fel si la cina).

Ziua a doua - fibre
Pranz
- legume de toate felurile, crude sau fierte (fasole  sau fasole verde, mazare, linte, morcovi, rosii, cartofi, dovlecei, ardei, sparanghel, ceapa, usturoi, telina, conopida etc.), la care se pot adauga condimente pentru un gust mai placut (sare, piper, sos din legume etc., cu exceptia uleiului);
- o felie de paine;
- salata verde cu ulei de masline si lamaie.
Cina: la fel ca la pranz, in portii injumatatite.
Ziua a treia - carbohidrati
Pranz
- paste fierte, de preferat integrale, cu sos de rosii, nu ketchup/blat de pizza cu sos de rosii;
Cina
- doua felii mici de tort/doua-trei portii de inghetata si un cubulet de ciocolata amara, obligatoriu, pentru a evita eventualele alergii provocate de dieta.
Ziua 4 - fructe
Pranz si cina: fructe de orice fel, in cantitate nelimitata.

Recomandari pentru dieta de 90 de zile

In timpul acestei diete, la sfarsitul fiecarei luni, dupa ziua de fructe, va trebui sa ai o zi doar cu apa. Bea cel putin doi litri de apa minerala sau plata. Pe parcursul celor trei luni cafeaua si ceaiul fara zahar si fara lapte sunt permise in cantitati nelimitate.
La finalul dietei disociate de 90 de zile poti manca normal, cu o singura conditie - pentru inca 90 de zile, micul dejun va fi format doar din fructe. Daca in aceasta perioada vei mai observa o scadere de greutate de 3 kilograme, inseamna ca schimbarile metabolice au avut loc.

Poate ti se pare ca portiile de mancare din aceasta dieta sunt cam mari, insa fii sigura ca vei slabi, chiar daca nu in primele saptamani. De exemplu, in primele zece zile s-ar putea chiar sa observi ca ai luat putin in greutate, dar trebuie sa te tii cu seriozitate de dieta pana la finalul celor trei luni. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, pe masura ce stomacul se va obisnui nu aceasta schimbare in alimentatie si vei slabi sanatos, chiar daca mai lent.
Este recomandat ca cina sa nu fie luata mai tarziu de ora 19. Nu bea lichide inainte sau in timpul meselor, deoarece ele dilueaza sucul gastric si incetinesc digestia. Consumul de alcool este strict interzis in timpul acestei diete.

Dieta  de 90 de zile, varianta a doua

Dieta disociata poate fi tinuta si intr-o alta varianta, de sapte zile care se repeta. Alege-o pe cea care ti se pare mai potrivita pentru tine, avand in vedere faptul ca va trebui sa o respecti timp de trei luni.
Ziua 1: carne (pui sau curcan), la abur sau la gratar;
Ziua 2: legume crude sau fierte: salata verde, spanac, varza, conopida, telina, anghinare, morcovi, rosii, castraveti, dovlecei, ardei, sparanghel, ceapa, usturoi, sucuri de legume sau amestec de legume fara ulei sau condimente;
Ziua 3: lactate;
Ziua 4: fructe, citrice intr-o cantitate mai mica, deoarece pot duce la hiperaciditate;
Ziua 5: peste (pastrav sau somon), fiert, la abur sau la gratar;
Ziua 6: cereale - paste, orez, porumb, grau si derivati ai acestora, care vor imbunatati tranzitul intestinal datorita continului bogat de fibre si nutrimente;

Ziua 7: oua.
Dieta disociata de 90 de zile tinuta corect te poate ajuta sa slabesti pana la 15-20 de kilograme, insa nu uita ca pentru a avea rezultatele dorite, trebuie sa combini regimul cu sport. In acest fel te vei asigura ca nu vei pune inapoi greutatea pierduta si ca vei avea un corp suplu si sanatos.

Numai Bine iti doresc si slabire usoara, daca ai intrebari nu ezita sa folosesti forumularul de mai jos in care sa ne lasi un comentariu sau mai rapid un email folosind formularul de mai sus.