sâmbătă, 24 mai 2014

Cura de slabire rapida


Salut,

Inca o data revenim cu o dieta care o sa te ajute sa slabesti rapid si usor.
Fara prea muote comentarii o sa trecem direct la programul pe care trebuie sa-l urmezi ca sa ai parte de o cura de slabire rapida:

Prima zi

Dimineata: o cana/pahar de iaurt; pana la pranz incearca sa bei si o cana de ceai verde.
 Pranz: salata: 10 frunze de salata verde, o jumatate de ridiche, 10 felii de castravete, o jumatate de rosie, trei felii de branza taiate cuburi, o jumatate de legatura de patrunjel si o jmatate de legatura de marar tocate marunt. Se poate pune doar sare si piper alb, fara otet sau ulei. Fara paine.Incearca sa mananci tot, o sa-ti de'a energie.
Cina: un bol mic de supa de legume, fara paine.

A doua zi


Mic dejun: o banana si o cana de ceai verde neindulcit;
Pranz: o salata de fructe, poate fi mare;
Gustare: un iaurt
Cina: un bol de supa de legume fara paine;


A treia zi


Dimineata: un fresh din doua portocale, o lamaie mica verde si cateva frunze de menta;
Pranz: un bol mic de supa de perisoare fara paine;
Gustare: o jumatate de rosie cu trei felii de branza;
Cina: un iaurt mic.
 

A patra zi


Dimineata: un iaurt
Pranz: o salata ca in ziua 1
Cina: un bol mic de supa de legume;

A cincea zi


Dimineata: o banana si o cana de ceai verde neindulcit;
Pranz: o salata de fructe fara zahar sau indulcitori;
Gustare: un iaurt;
Cina: un bol mic de supa de legume, fara paine.

Daca poti respecta acest regim alimentar timp de 5 zile, ai apoi 2 zile (weekend) in care poti manca ce doresti, scopul este ca incepand de luni sa te apuci din nou de el.
Aceasta cura de slabire rapida este concentrata pe 5 din 7 zile permitand celor care o urmeaza sa poata manca si ce doresc astfel inca cura de slabire sa nu devina o povara.

Numai Bine va doresc si slabire usoara, daca aveti intrebari/sugestii nu ezitati sa folositi formularul de mai jos.


joi, 8 mai 2014

Cum sa slabesti repede?


Salut,

Cea mai des intalnita intrebare este "Cum pot sa slabesc repede", asa ca in continuare o sa-ti prezentam o serie de trucuri ca sa iti indeplinesti visul, acela de a scapa de kilogramele in plus cat mai repede :

1. Micul dejun, si cum sa slabesti repede
Micul dejun este cheia slabirii rapide. Spre sfarsitul noptii, organismul reduce secretia de insulina, un hormon partial responsabil pentru stocarea de calorii. Rezultatul este ca metabolismul arde excesul de grasime. Tactica ideala in acest caz este aceea de a prelungi acest proces consumand alimente slabe in grasimi si mentinand in acest fel nivelul insulinei neschimbat. Meniu: unul sau doua produse lactate (iaurt, lapte, branza alba, fara indulcitori), unul sau doua fructe si bauturi calde (ceai, cafea, ciocolata, fara zahar). Recomandari (la alegere) ' un iaurt sau un bol/un pahar mare de lapte (250 ml) ' un mar ' doua fructe de kiwi ' un bol de capsuni ' o jumatate de pepene ' un grepfrut ' o jumatate de mango

2. Masa de pranz si cina - ce sa eviti ca sa slabesti rapid
Hidratii de carbon (paste, orez, faina, gris, legume uscate, porumb) sunt utili pe termen lung, deoarece furnizeaza aportul energetic necesar pentru a mentine si de a evita aparitia senzatiei de foame. Pentru a pierde in greutate insa, acestea trebuie asociate cu legume. Meniu: 100 de grame de carbohidrati (preparat), fara grasimi, combinati cu legume. Atentie, evita piureurile pentru ca, odata mixte, zaharurile lente se transforma in zaharuri rapide care se asimileaza usor si duc la cresterea in greutate. Recomandari: ' 2 cartofi de dimensiunea unui ou ' 4 linguri de legume uscate ' paste ' orez ' porumb ' mazare

3. Slabeste cu paste pentru o slabire rapida
La masa de pranz trebuie sa ai o alimentatie completa. Poti manca o salata, o supa, paste si legume proaspete. Fibrele din acestea din urma vor favoriza tranzitul intestinal care faciliteaza pierderea in greutate. De asemenea, poti manca peste, carne sau oua. Atentie, materiile grase nu trebuie niciodata eliminate complet din alimentatie! Opteaza pentru alimente slabe in grasimi. Si inca un sfat - hrana pe care o mananci trebuie sa fie gustoasa pentru ca ul aliment lipsit de savoare, care nu iti place, va face din regim un calvar si vei fi tentat sa renunti la el in cel mai scurt timp. Meniu: minimum 200 de grame de legume, 100-200 g de carne sau peste, o lingura de ulei, 100 g paste, plus, eventual, un produs lactat (un iaurt) sau un fruct.

4. Proteinele te ajuta sa slabesti rapid
Proteinele prezente in carne sau peste sunt esentiale pentru succesul unei cure de slabire, fiind indispensabile mai ales atunci cand ai redus portia de paine sau paste (aport de amidon). Meniu: pestele este de baza, chiar si cel mai gras, cum ar fi somon, sardine, hering. In schimb, in ceea ce priveste carnea, alege sortimente slabe in grasimi - pui fara piele, vita, iepure, friptura slaba, muschi alb, sunca fiarta (fara grasimi), caprioara, vitel.

6. Legume la fiecare masa
Au un aport scazut de calorii si favorizeaza peirderea in greutate, chiar daca sunt asociate cu paste, paine, orez. Consuma-le la pranz si la cina, de preferat proaspete, dar pot fi si gatite dietetic (cu o lingura deulei de masline). Poti adauga si grasimi, dar in cantitati limitate. Retine - nu trebuie sa abuzezi de salata verde ca singura leguma consumata deoarece are un continut slab de fibre, ceea ce nu favorizeaza pierderea in greutate. Meniu: morcovi, ridichi, telina, fasole, broccoli. Toate acestea au putine calorii, asa ca pot fi consumate cel putin 200 g la fiecare masa.

Daca tii cont de sfaturile de mai sus este aproape imposibil sa nu slabesti rapid, sa mai rapid decat ceilalti.
Daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos, numai bine iti doresc si slabire usoara.

miercuri, 7 mai 2014

Dieta mediteraneana, dieta de slabit usor


Salut,

Astazi vrem sa-ti prezentam cea mai cautata dieta de slabit pe internet.Am pirmit zeci de mail-uri despre aceasta dieta si astazi vrem sa oprim suspansul si sa iti oferim un regim intreg si o vedere mai ampla asupra acestei diete de slabit usor.
 
Multe femei si nu numai nu sunt constiente de riscurile pe care le implica kilogramele in plus. Obezitatea nu este doar o problema fizica, ci si o boala deoarece este considerata una dintre cauzele principale ale bolilor de inima sau a diabetului insa tindem sa credem ca stiai deja acest lucru insa :

Primul pas in lupta impotriva surplusului de greutate consta in inlocuirea alimentelor nesanatoase, care contin grasimi, uleiuri si substante articifiale cu o dieta sanatoasa, bogata in fibre si saraca in grasimi saturate.
Dieta mediteraneana nu este doar o dieta eficienta in lupta kilogramelor in plus, ci poate fi considerata si un stil de viata sanatos. Aceasta implica un consum ridicat de fructe si legume crude, ulei de masline, oua si produse lactate.

Hai sa le impartim pe categorii ca sa fie mai usor

1. Ce poti consuma in aceasta dieta mediteraneana?

Alimentele care pot fi mancate aproape zilnic trebuie sa fie bogate in fibre, nutrienti si vitamine. De aceea este indicat sa optezi pentru salate de legume, fructe proaspete, cartofi, orez salbatic, cereale integrale, paste, ulei de masline, paine si legume crude.
De la micul dejun nu trebuie sa lipseasca niciodata fructele de sezon si cafeaua alaturi de o felie de paine cu miere si putina branza dulce. In anotimpul rece poti consuma citrice sau o salata de fructe fara frisca sau alte siropuri.
Masa de pranz poate consta in peste sau carne de pui cu legume fierte sau salata.

2.Dieta mediteraneana, ce poti consuma cel mai des?

Alimentele care pot fi mancate de cateva ori pe saptamana sunt cele lactate (branza, iaurt, parmesan, smantana slaba in grasimi), fasole boabe, peste, carne de pui, fructe de mare (midii, calamari, creveti, homari, languste, caracatita, crabi, scoici), nuci, migdale, alune, fistic, caju si alune de padure.
Lactatele pot fi consumate la micul dejun, iar pestele si carnea de pui trebuie gatite pe gratar, la aburi sau in putin ulei de masline.
Insa fii atent cat de mult "incerci" din aceste alimente.

3. Fii moderat.

Alimentele consumate destul de rar, chiar si o data la doua saptamani, sunt produsele de patiserie, untul, carnea de porc si de vita, mezelurile si ciocolata neagra.
Sfat: evita carnea grasa, dulciurile, produsele tip fast food sau alimentele prajite in mult ulei.

4. Sfaturi in ceea ce priveste dieta mediteraneana

- consuma zilnic o cantitate mare de legume si fructe: salata verde, spanac, morcovi, ardei, rosii, mere, avocado, citrice;
- foloseste ulei de masline extravirgin ca dressing pentru salate sau in mancaruri;
- consuma saptamanal somon sau ton (acestea contin grasimi monosaturate, benefice pentru sanatatea inimii);
- este indicat ca la pranz si cina sa consumi alimente usoare, precum carne de pui cu legume fierte sau rosii cu branza feta;
- nu combina niciodata carnea cu pastele sau amidonul cu proteinele;
- incearca sa mananci zilnic pana in 1600 de calorii;
- condimenteaza mancarea cu oregano, busuioc proaspat, chimen, patrunjel, rozmarin, coriandru sau ardei iute;
- nu mai manca nimic dupa ora 19;
- gustarile dintre mese pot consta in cateva fructe sau o salata de cruditati.

Speram ca am trecut prin mai toate aspectele acestei diete. Daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos.
Numai Bine iti dorim si slabire usoara.

Diete de Slabit cu Fructe


Salut,

Revenim in forta cu noi diete si regimuri de slabit pentru tine. Incercam de curand sa ne axam pe fructe, si e un lucru bun spunem noi mai ales ca suntm in sezon, sau aproape de sezonul fructelor.

Chiar daca cele mai multe fructe contin fructoza, zaharuri naturale care se transforma rapid in grasime atunci cand sunt consumate in exces, natura ne-a oferit si cativa aliati in lupta cu kilogramele. Ca sa stii ce sa pui in cos cand faci piata, ne-am hotarat sa te ajutam si sa-ti dam o lista cu posibilitati.

Ce parere ai despre mere? Poti inlocui o gustare cu un mar, fruct ce va ajuta la scaderea nivelului de glucoza din sange. Astfel, organismul va arde grasimile mult mai eficient.

Nuca de cocos  te va ajuta sa elimini o gustare intre mese. Pentru ca e bogata in trigliceride, creste rata de metabolizare a ficatului cu pana la 30 la suta.

Bogat in acizi Omega 9, avocado e un fruct minune, perfect pentru salate si gustari sanatoase. Avocado accelereaza transformarea grasimilor in energie si creste ritmul metabolismului. In plus, ajuta la prevenirea bolilor de inima.

Ananasul e bogat in fibre care iti confera senzatia de satietate, taindu-ti apetitul pentru un snack nesanatos. In plus, e un fruct diuretic, ideal pentru a facilita eliminarea toxinelor. O cana plina cu bucati de ananas iti asigura, pe langa doza zilnica de vitamina C, si antioxidantii esentiali pentru un organism sanatos.

Lamaile sunt detoxifiantul perfect pentru ficat si, cu toate ca pe limba le simtim acide, de fapt echilibreaza PH-ul din interiorul corpului si hidrateaza organismul. Incearca sa bei cateva pahare de limonada indulcita cu miere in fiecare zi. Iti vei ajuta corpul sa elimine toxinele, oferindu-i in plus si doza de vitamina C.

Grepfrutul e un aliment recomandat deseori in regimurile de slabit. Are marele avantaj de a grabi ritmul in care organismul arde grasimile si blocheaza in acelasi timp si enzimele responsabile cu depozitarea carbohidratilor. Pe langa asta, jumatate de grepfrut contine doar 36 de calorii, insa 78% din doza recomandata zilnic de potasiu!
Pepenele rosu este desertul ideal in timpul verii: dulce si cu un continut de 91 la suta apa. Astfel, iti vei ajuta corpul sa elimine toxinele si vei grabi procesul de slabire.

Pepenele galben e si el o alternativa sanatoasa, insa evita sa il combini cu alte fructe. Pepenele se digera in 15-30 de minute, o rata extrem de rapida. Ca sa eviti indigestia sau balonarea, nu amesteca alimente cu o rata de digestie diferita.

Mai sunt destul fructe despre care vom discuta intr-un alt articol, insa  deocamdata ai cu ce sa-ti incepi cura de slabire intr-un mod eficient.

Daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos. Nubai bine iti dorim si slabire usoara.