joi, 5 februarie 2015

Dieta de slabire raw vegana



Ce intelegem prin regim raw vegan?

Ainte de toate musai sa stiti ca o dieta raw vegan se refera la un maniera alimentar vegetarian, dar cu vegetale CRUDE! Cunoastem vegetarieni cine manca cartofi prajiti, foarte multa azima, prajituri minus produse animale si asa mai departe, argument pentru fiecare in aceste cazuri regim vegetariana isi a prapadi mult din proprietatile sauca sanatoase.

Nu la fel putem a zice catre dieta raw vegan, in care nu se gateste termic, prin urmare toate alimentele isi pastreaza proprietatile, iar uleiurile neincalzite nu devin toxice (ca cele folosite la parlire, cunoscute ca otravuri pentru organism).

Specialistii nutritionisti atrag atentia pedig ca omul musai sa consume si alimente de geneza animala, ce-i oblu, in cantitati greu mai a se reduce decat obisnuim (vreo 10% pentru o persoana sedentara si 30% din alimentatia zilnica la persoanele oricine dexteritate programe de rugbi; sportul cu balonul rotund moderate).
In tot cazul, limpede ranchiuna nu va decideti sa deveniti vegetarieni, puteti sa tineti o invar de regim pentru doua saptamani, ca mai atunci sa gasiti o zi din orice sambata in oricine sa mancati raw vegan.

Cum poti a se ogarji cu dieta raw vegan?

Este binevenit sa urmezi aceasta regim macar doua saptamani, cand nu iti doresti sa devii raw vegana.
La micul dejun

Nutritionistii prescrie la micul pranz consumul de vegetale neacide, protos succedare excludeti:
- Stanjen;
- usturoi;
- rosii;
- verzisoare, conopida, broccoli, gulia, ridichia si alte legume din familia Crucifere;
- fructe acide, in speial cele acre.

Micul dejun posibil a consista intr-o talharea; de legume ca morcovi, castraveti, ardei, paragina, vegetatie si sucuri din aceste legume sau pesemne fi un mic dejun bazat pe fructe (de chip o banana sau o felie de himanic).

La podis de pranzare

Poti a fixa dintr-o varietate de retete pe cine le poti a descoperi in site-urile de sector. Poti increde pe supa raw vegan, pe lasagna vegana, preparate cu germeni, deosebit energizante.
Gustare

Fructe sau legume, ori amagitor raw vegan, sucuri de legume sau fructe proaspete.
A supa

Ceai raw vegan, cu pustietate sau branzica raw. Pragmatic puteti pierde fiecare incercat raw vegan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu